Friday, December 19, 2014

Промотивни материјали за настанот на 28.12.2014 - Го сакам ГТЦ

Информации за настанот: тука

АНИМИРАНИ БАНЕРИ


468x60


665x80300x264

FACEBOOK КАВЕРИ

FB кавер 1


FB кавер 2

ФЛАЕРИ
PDF за симнување: тука. (4 различни предни страни и 1 задна)


флаер, предна страна

ПОСТЕРИ


ПРОФИЛ СЛИКАпрофил-слика


No comments:

Post a Comment