Wednesday, December 10, 2014

Покана за настанот за одбрана на ГТЦ

Архитекти, уметници, новинари, граѓани... го потврдуваат своето присуство на големиот настан за одбрана на ГТЦ на 28.12.2014 од 19:00 и ги покануваат останатите сограѓани да им се приклучат!


Дај ја својата поддршка и ти! 

Во споделување на информацијата, поделување флаери, снимање изјава, пишување за ГТЦ, присуство на 28-ми покрај ГТЦ.
Секој добронамерен и креативен начин на поддршка е добредојден.
Контактирајте нè на: GoSakamGTC@gmail.com или на информативниот штанд кој ќе биде поставен на почетокот од улица Македонија кон плоштадот од 12.12.2014 (петок) од 17:00.


Заедно за ГТЦ да остане градски!
Во Новата година со стариот добар ГТЦ!

No comments:

Post a Comment