Wednesday, December 24, 2014

Џингл за предновогодишното топлење на ГТЦ

Џингл за предновогодишното топлење на ГТЦ.
За сите радија кои сакаат да ја споделат информацијата.
Повеќе информации: тука.

No comments:

Post a Comment