Thursday, July 4, 2013

Граѓаните го сакаат ГТЦ

Ова е само мал дел од пораките на 1000 граѓани кои ги оставија во кутиите на иницијативата ``Го сакам ГТЦ``. 
На вечерашниот настан во паркот Жена Парк ќе се читаат повеќе пораки, а кутиите повторно ќе бидат таму и ќе се продолжи со пишување.
Се гледаме вечер на ГТЦ ФОРУМ.
No comments:

Post a Comment